Van den Ingh Praktijk voor Psychologie

 

Werkwijze - Coaching

Psychologische coaching naar grip op je leven

Loslaten, patronen herkennen, je focus verleggen, grip krijgen op je gedachten en dergelijke zijn vaak herkenbare, dagelijkse uitdagingen waarmee ik je helpen kan. Je krijgt handvatten om je eigen mogelijkheden beter te benutten. Door de juiste vragen te stellen en je te laten ervaren kom je namelijk zelf op het antwoord. Dat vergroot je oplossend vermogen. Je leert jezelf beter kennen, op jezelf te vertrouwen en zo grip te krijgen en te houden op je werk en/of je leven.

"Hij kan luisteren als geen ander en hij heeft de gave om de goede vragen -die er toe doen- te stellen. Soms confronterend, maar het heeft me wel geholpen om verder te komen!"

Michael D.


Psychologisch coachingstraject voor een beter leven

Gebeurtenissen en veranderingen in heden of verleden kunnen zorgen dat je vastloopt in jouw dagelijks leven. Tijdens de coachingssessies kijken we naar de oorzaken van je huidige problemen en zoeken we handvatten, die jou helpen patronen te doorbreken en vooruit te kijken naar hoe het leuker, gemakkelijker en beter wordt.

"Hij leerde me om op een andere manier te kijken naar de dingen die ik lastig vond. Door het toepassen van de RET (Rationeel Emotieve Therapie) lukt het me nu beter om te gaan met m’n twijfels."

Lieke H.


"Ik heb nu meer zelfvertrouwen om dingen die voor mij belangrijk zijn op te pakken."

Martin K.


Resultaten van een psychologisch coachingstraject in het algemeen

  • je kent je sterktes en weet hoe je deze inzet
  • je kent je valkuilen en weet hoe je daarmee omgaat
  • je weet hoe je het beste omgaat met stress en moeilijke situaties
  • je kent de signalen van je lichaam en weet hoe je daarnaar luistert
  • je vertrouwt op jezelf en kunt daardoor je angsten het hoofd bieden
  • je slaapt beter, voelt je beter en bewaart je rust beter
  • je zelfvertrouwen groeit.