Werkwijze - Coaching

Psychologische coaching naar grip op je leven

Loslaten, patronen herkennen, je focus verleggen, grip krijgen op je gedachten en dergelijke zijn vaak herkenbare, dagelijkse uitdagingen waarmee ik je helpen kan. Je krijgt handvatten om je eigen mogelijkheden beter te benutten. Door de juiste vragen te stellen en je te laten ervaren kom je namelijk zelf op het antwoord. Dat vergroot je oplossend vermogen. Je leert jezelf beter kennen, op jezelf te vertrouwen en zo grip te krijgen en te houden op je werk en/of je leven.

Hij kan luisteren als geen ander en hij heeft de gave om de goede vragen -die er toe doen- te stellen. Soms confronterend, maar het heeft me wel geholpen om verder te komen!

Michael D.

psychologisch coachingstraject voor een beter leven

Gebeurtenissen en veranderingen in heden of verleden kunnen zorgen dat je vastloopt in jouw dagelijks leven. Tijdens de coachingssessies kijken we naar de oorzaken van je huidige problemen en zoeken we handvatten, die jou helpen patronen te doorbreken en vooruit te kijken naar hoe het leuker, gemakkelijker en beter wordt.

Hij leerde me om op een andere manier te kijken naar de dingen die ik lastig vond. Door het toepassen van de RET (Rationeel Emotieve Therapie) lukt het me nu beter om te gaan met m’n twijfels.

Lieke H.

Ik heb nu meer zelfvertrouwen om dingen die voor mij belangrijk zijn op te pakken.

Martin K.

Resultaten van een psychologisch coachingstraject in het algemeen

Terug naar overzicht

U kunt zich hier aanmelden voor het maken van een afspraak.

Klik hier
Website laten maken door Modual.